Sildebensparket – vores speciale

Sildebensparket får enhver bolig til at fremtræde stilren og klassisk. Med et sildebensparketgulv tilfører du din bolig væsenlig værdi og store nydelse i mange år. Trægulvene kan enten være lakeret eller olieret, vi hjælper dig med at finde den overfladebehandling der passer netop i din bolig. I vores showroom finder du et stort udvalg samt den rigtige rådgivning af tømrermester Søren Alkærsig. Vi har stor erfaring med sildebensparket og kan hjælpe både med rådgivning af træsort, sortering og valg af overfladebehandling. Vores leverandører tilbyder sildebensparket i massiv og lamelopbygget stave, alle gulve er i høj kvalitet og produceres udelukkende i europæisk træ. Med spændende opgaver både i nybyg og renovering, har vi opbygget erfaring som kommer dig tilgode ved dit sildebensparket projekt. Besøg vores store showroom i Vejle og se de mange muligheder.
Kontakt tømrermester Søren Alkærsig og kom godt igang med din gulvopgave.

Vi klare det hele…..

Hos os får du hele parken til attraktive priser.
Når du har valgt det sildebensparket du ønsker i vores showroom, kommer vi efterfølgende ud med en gulvprøve så du er 100% sikker i, at der er valgt rigtigt til dit gulvprojekt. Samtidigt kontrollerer vi det gulvareal hvorpå gulvet skal lægges. Det giver en tryghed i at der ikke opstår uforudset udgifter og at det valgte gulv også er egnet til at lægges i det ønskede rum.
24 timer efter vi har været på besøg hos dig, vil du modtage et attraktiv tilbud som forhåbentlig gør at du vælger os til at udfører det spændende gulvprojekt.

Skal vi ringe dig op?