Gulvprøver kun 25 kr. | Bestilles under hvert gulv

ring til

Ring til os 73707375

Bedst til køkken/bryggers

Køkken og bryggers – er rum vi måske suser lidt mere rundt i end andre dele af boligen og også rum hvor vandspild fra vask, opvasker, våde støvler osv. stiller krav til holdbarhed, så det er en god idé at tænke vandresistens ind i løsningen her.

Mange vil i dag også gerne have et slidstærkt gulv som er nemt at vedligeholde i disse rum, bl.a. fordi køkken og bryggers har mere tendens til at blive snavset på gulvet.

Betyder det så, at man skal vælge et olieret eller lakeret trægulv fra i køkkenet? ➡ Nej det gør det selvfølgelig ikke.

Et traditionelt trægulv er bare mere sårbart og den olierede udgave kræver lidt mere vedligeholdelse men de kan sagtens ligge i et køkken. 

ter Hürne har udviklet trægulvet HYWOOD som er 3 gange så stærkt som konventionelle trægulve og har 24 timers vandstop og så lover de livstidsgaranti. 

Se mere ⬇

👉 Du kan se alle vores gulvkategorier lige her

Selvfølgelig...

kan alle gulve nævnt snildt monteres i hele boligen - pånær bad

Egnede gulve

Laminat er en hel lukket overflade hvor intet trænger ned. Vælg laminat hvis du gerne vil have slidstyrke, nem vedligeholdelse og et gulv som er UV-lysægte. Det betyder et gulv som ikke tager farve efter solen og som alle er erhvervsklassificerede. Det betyder de må lægges i erhverv og derfor alle rigtig gode gulve til privaten. Mange vælger et laminatgulv, fordi det kan holde til børn og husdyr og også er meget nemt at vedligeholde.

Det kræver kun en støvsuger og en overtørring med med sæbe og vand, når det trænger.

Alle vores laminater monteres med et nemt kliksystem som gør det muligt, for alle med en smule håndværkersnilde at montere.

Ét gulv skiller sig ud med en vandresistens på op til 24 timer. Det er gulvet Dureco som også er et godt solidt gulv med en højde på 12 mm til en super god pris.

Gran via aqua fra Haro, har alle en vandresistens på op til 4 timer. 

Alle laminater som ikke har fået fugtimprægnering kan klare overfladevand i op til 4 timer. Det er den tid det tager for vand som du spilder ved vask, opvasker osv., til at fordampe. Det kan alle gulve klare. Har du børn og husdyr er vandresistens fint at have men hvis der ikke spildes en masse vand på gulvet, kan alle laminatgulve klare mosten.

Alle vores laminater er desuden velegnede til montering i hele huset på nær badeværelse.

Laminat findes i alle prisklasser og er den kategori af klikgulve, hvor man kan finde de laveste priser på gulvmarkedet. Vores priser starter fra 129,- kr pr. m2 og opefter.

Se laminatgulve under 200 kr. pr. m2 her

Til alle vores laminatgulve skal der et underlag under. Her findes forskellige muligheder. Da laminat er en hårdere overflade, er der udviklet et vævet luksusunderlag som giver den bedste trinlydsdæmpning. Husk når du monterer på beton, skal du have et underlag med integreret dampspærre. Hop ind til underlag her

Hvis du vil se alle vores kategorier indenfor laminat skal du klikke her

Vinylkork adskiller sig fra laminat på den måde, at det er et dyrere materiale at fremstille men samtidig får du en blødere overflade som giver en bedre gangkomfort og trinlydsdæmpning, uden at der er gået på kompromis med slidstyrke og holdbarhed. 

Alle vores vinyler er påsat lyddæmpning i form af kork på bagsiden – deraf navnet vinylkork. Det kan lægges direkte på spån men på beton skal du have en dampspærrefolie under. Den kan du tjekke ud her

Performudgaven fra ter Hürne har en erhvervsklasse 34, som betyder at det må ligge i erhverv beregnet til meget højt slid.

Det er desuden 100% vandresistent – kan ikke fugtskades! Det gør det til et ultimativt godt kunstgulv, fordi du får hele pakken. Gulvet er ligeså nemt at vedligeholde som laminat. Det er en helt lukket overflade som bare kræver en støvsuger og en moppe med vand og sæbe.

Vinyler fra os indeholder ingen skadelige blødgørere og ingen pfatalater. Vinylgulvene er blødgjort med soya som er et 100% naturligt produkt. Du skal altså derfor ikke være nervøs for at lade dine børn lege på gulvet.

Tjek evt. de fine sildeben i vinyl ud her. Fantastisk naturtro – vi sælger mange af dem pt.  De klikkes sammen, som alle de andre vinylgulve – her skal du ikke være nervøs for ridser og mærker, grundet den mega høje slidstyrke (Klasse 34) Det er altså ideelt hvis du gerne vil have smukke sildeben som samtidig er ridsefaste.

Vinylkork i planker findes i en performudgave med lav indbygningshøjde på 6 mm. og en klassisk comfortudgave med træmellemkerne. Sildeben findes i 6 mm. performudgave.

Bliv mere klog på alle vinyler lige her

Avatara gulvet er også et performgulv som betyder integreret underlag og lav indbygningshøjde på 6 mm. Underlaget er en påmonteret softsense, som giver dig super skøn gangkomfort og ligeså trinlydsdæmpning.

Avatara er et kunstgulv som har den væsentlige forskel fra andre gulve, at overfladen er digitalprintet og skaber slående lighed med et ægte trægulv eller flisegulv. Gulvet kaldes fremtidens trægulv og er også 100% vandresistent. Der findes ingen træmellemkerne som kan fugtskades, så derfor et meget velegnet gulv til køkken/bryggers.

➡️ Avatara Perform er lavet af materialet Talcusan, som er 100% fri for PVC, klor og blødgørere.

➡️ Den består hovedsageligt af kridt og silicater samt en lille del af det økologisk uskadelige materiale polypropylen. Talcusan-granulatet er en væsentlig komponent.

Leverandøren ter Hürne behandler de afskæringer, der opstår i produktionen igen, til granuler, som føres tilbage til ny produktion.

Dette skaber en cyklus, der reducerer spild og energiforbrug i produktionen markant.
Hvis Avatara skal lægges på beton skal der en dampspærrefolie under. Lægges gulvet på spån, kan det monteres direkte.
 
Se alle 30 Avataragulve her

Disano er det økologiske gulv. Det har alle fordele i forhold til fugtbeskyttelse, slidstyrke, nemt vedligehold og så har Disano Classic som det eneste af vores gulve, fået det danske svanemærke. 100 % PVC og phatalat fri hvilket betyder ingen skadelige udledninger.

Disano gulvet indeholder kun naturlige materialer fra yderst til inderst og kan bortskaffes med husholdningsaffaldet.

DISANO Classic og SmartAqua (Fliser) er fastmonteret med korkunderlag på bagsiden og skal derfor kun have dampspærrefolie under, hvis det skal monteres på beton. Monteres gulvene på spån, kan det lægges direkte.

Disano Wave har ikke integreret underlag og skal derfor have et lyddæmpningsunderlag under først. Husk det er underlag med integreret dampspærre, hvis monteres på beton. Wave er et billigere økologisk gulv men stadig med alle fordele intakt. Wave er lange og brede XL planker og super flotte i udseende.

Designgulvene fra Disano holder sit udseende mange år fremover pga. UV lysægtheden. Selvom du har store vinduespartier med megen sol, falmer gulvet ikke.

Den antistatiske virkning forhindrer en elektrostatisk opladning af gulvet og reducerer dermed dannelsen af støv.

Astma og allergi:

Særligt egnet til allergikere, da støv og mider reduceres i videst muligt omfang med DISANO. Den antistatiske virkning forhindrer en elektrostatisk opladning af gulvet og reducerer dermed dannelsen af støv.

Se alle DISANO gulve lige her

HYWOOD trægulv er komprimeret med et træpuvler under høj varme mellem træoverfladen og den mellemliggende HDF kerne. Det skaber et trægulv som er 3 x stærkere og mere fugtresistent end et traditionelt opbygget trægulve.

➡ Nu kan du få et gulv som er mere fugtresistent og altså mere velegnet til at ligge i et køkken. Det her gulv kan klare vand i op til 24 timer.

Vælger du et HYWOOD trægulv, ja så har du et rigtig fint funktionelt gulv til et køkken hvor mere vand og snavs ender på gulvet. 

➡ Den superstærke matlakerede overflade er en helt lukket overflade, hvor intet trænger ned. Gulvet er ligeså slidstærkt og trykfast som et laminatgulv

Et HYWOOD trægulv er træ hele vejen igennem men dette trægulv hverken kan eller skal slibes men med livstidsgaranti – det betyder at du ikke behøver at købe et gulv med slidlag du skal koste afslibninger og ny overfladebehandling på. 

➡ På HYWOOD får du garanti hele livet.

Lægges med det super nemme 5G kliksystem.

Gulvet fås i plank, slotsplank og sildeben i klik.

Der skal altid underlag under et trægulv, når det lægges svømmende. Vi anbefaler et vævet underlag (Luksus) som giver en rigtig god trinlydsdæmpning. Husk, at det skal være med integreret dampspærre hvis du monterer på beton.

Se alle HYWOOD trægulve fra ter Hürne her

Et udvalg af vores fugtimprægnerede gulve:
540373
Eg Lavida | Disano
q5 Nordens Ark
Nordens Ark Sildeben | HYWOOD
d22 eg skagen
Eg Skagen | Vinylkork
A04 eg fløjlsgrå
Dureco Eg Fløjlsgrå | Laminat
z08a capitol reef
Eg Capitol Reef | HYWOOD
crystal oak
Crystal Oak | Corepel
537401 ct silent eg sicilia natur
Eg Sicilia Natur Aqua | Silent CT
Eg Dublin sildeben | Vinylkork

Nyt gulv?

Få et tilbud her

Fortæl mig hvilket af vores gulve du er interesseret i, så garanterer jeg et godt tilbud tilbage. Du har tilbuddet i din indbakke næstkommende hverdag.

Søren