✓  100% Tilfredse kunder på Trustpilot 

 ✓  Siden 2004

✓ 100% Tilfredse kunder på Trustpilot ✓ Siden 2004

ring til

Ring til os 73707375

Handelsbetingelser

Anvendelse

Nedenstående betingelser er gældende for enhver aftale der indgås mellem køber og Gulvhaandvaerk.dk

Gulvhaandvaerk.dk betingelser er gældende forud for købers eventuelle standardvilkår eller almindelig forretningsbetingelser.

Bestilling af varer

På Gulvhaandvaerk.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Når du afgiver en bestilling på www.gulvhaandvaerk.dk, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse, hvor det fremgår hvilken vare du har bestilt. Dette er et elektronisk svar fra vores system, som bekræfter din bestilling. Du vil senere modtage den endelige faktura.

Vi leverer varer til Jylland, Fyn, Sjælland samt de øer, der er brofaste til nævnte. Ved levering til ikke brofaste øer tillægges et gebyr alt efter ordrestørrelse/vægt.

Alle aftaler på gulvhåndværk.dk bliver lavet på dansk.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Force Majeure
Hvis der opstår en ekstraordinær situation, som er uden for vores kontrol, eller hvor forpligtelsen grundet uforudsete eller udefrakommende begivenheder som må anskues som force majeure vil vores forpligtelser blive suspenderet. Tidsrammen for suspenderingen vil være så længe den akutte situation varer. Eksempler der kan være omfattet af force majeure er naturkatastrofer, brand, krig, valutarestriktioner, oprør, pandemier.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@tavejle.dk.

Hvis du bestiller en ordre under kr. 8000,- ex. moms til afhentning hos Gulvhåndværk.dk, forbeholder vi os retten til at få ordren afsendt med andre bestillinger til Gulvhåndværk.dk. Dette betyder, at du kan risikere, at vente et stykke tid, indtil det er muligt at få ordren leveret til Gulvhåndværk.dk. Dette for at undgå unødige høje fragtomkostninger.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

OBS:

Det er ikke muligt at gengive farve og overflade 100% på billeder, når du kigger gulve på webshoppen, som de ser ud i virkeligheden.

En købt gulvprøve giver dig en indikation af hvordan gulvet ser ud, men er ikke 1 til 1 retvisende for en større flade. Hvis du vil være sikker på farve og overflade anbefaler vi at besøge vores showroom.

Trægulvsproducenterne forbeholder sig retten til at levere den halve længde i pakkerne.
Da der er tale om naturprodukter kan der være farveforskel på tilsendte prøve eller prøve set i showroom sammenlignet med det leverede gulv.

Levering af varer

Varen bliver leveret ved fortovskanten. For at gulvet kan aflæsses fra fragtbilen kræves det, at der er kørefast underlag fx asfalt, belægningssten eller køreplader. Levering sker med fragtmand. Leveringstiden er normal 3-10 hverdage i Danmark.
Tilbehørsprodukter fremsendes med Post Danmark/GLS til nærmeste posthus/pakkeboks.

OBS:
Hvis du aftaler med fragtmanden, at de må stille varen, indtil du kommer hjem, så overgår risikoen for varen til dig. Det gælder alle skader – bl.a transport- og fugtskader.

Hvis du er hjemme til at modtage varen og der er opstået fragtskader, så sørg for at notere omfanget og en underskrift fra chafføren på begge fragtbreve. En til fragtfirmaet og en til dig. Tag billeder af omfanget af skaden og send til os sammen med en kopi af fragtbrevet, så hurtigt som muligt til: info@gulvhaandvaerk.dk

Fragt

Fragtgebyr ved forsendelse af 1 stk. alm. palle med gulv 1000 kr.

Fragtgebyr ved forsendelse af 1 stk. XL palle med gulv 1500 kr. (Gulve med længde over 1200 mm.)

Dette dækker 1 stk. palle, emballage og håndtering ved pakning af bestilling.

Vi leverer varer til Jylland, Fyn, Sjælland samt de øer, der er brofaste til nævnte. Ved levering til ikke brofaste øer tillægges et gebyr alt efter ordrestørrelse/vægt.

Der tages forbehold for force majeure.

For levering af små tilbehørsprodukter koster forsendelse 75,00 kr. Pakken sendes til nærmeste pakkeshop/pakkeboks.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager varen, når du handler hos os som forbruger. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har
bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@tavejle.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Der er ingen fortrydelsesret på erhvervskøb.

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand, når du sender den retur:

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få
fragtomkostningerne tilbage.

Vælger du at fortryde købet og returneres varen ikke i samme stand som ved modtagelsen, hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, end du ellers ville gøre i en fysisk butik.

Ved returnering af varer, står køber selv for fragtudgifterne.

Det er Gulvhaandvaerk.dk der afgør en eventuel værdiforringelse, som baseres på forskellen mellem varens købspris og varens handelsmæssige værdi, i den stand den er returneret. Tilbagebetalingen vil ske elektronisk.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Tømrer Alkærsig ApS
Rugballevej 73
7100 Vejle

Returnering

Varerne skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Der skal gives besked senest 14 dage efter modtagelse.

Du skal selv betale for returnering og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Gulvpakker og underlag.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: kr. 1500,-

Gulvhaandvaerk.dk skal tydeligt have besked om, at du fortryder købet. Det er derfor ikke muligt blot at nægte modtagelsen eller sende varen retur uden forudgående aftale. Kopi af ordrebekræftelse skal medsendes sammen med Standardfortrydelsesformular. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Overskydende pakker:

Overskydende gulvpakker kan ikke leveres retur. Vi har ingen garanti for, at gulvet har været opbevaret korrekt i forhold til fugt, skjulte skader mv.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation

Du har som forbruger efter købelovens regler fore varekøb 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og ikke forvoldt af fejlagtig omgang med produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for rimelig tid, hvis du har observeret fejl eller mangler på varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, bedes du kontakte os på mail info@gulvhaandvaerk.dk

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Tømrer Alkærsig ApS
Rugballevej 73
7100 Vejle

Inden du returnerer varen, bedes du udfylde denne Reklamationsformular (Også vedhæftet nederst) og returnere til: info@tavejle.dk, herefter kontakter vi dig.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Køber gøres endvidere opmærksom på at trævarer af natur varierer, hvorfra vareprøver alene er illustrerende, og således ikke er en garanti for den endelige leverances udseende.

Hvis du oplever fejl eller mangler efter montering af gulv, bedes du udfylde denne Reklamationsformular og sende til: info@gulvhaandvaerk.dk. Vi kontakter dig herefter.

Service

Gulvhaandvaerk.dk stiller vederlagsfrit rådgivning via telefon eller mail til rådighed for køber. Denne service medfører ikke at køber kan gøre rådgivnings- eller instruktionsansvar gældende overfor Gulvhaandvaerk.dk. Såfremt Gulvhaandvaerk.dk medvirker telefonisk ved beregning, måltagning eller på anden måde, er dette af vejledende karakter, og Gulvhaandvaerk.dk er ikke ansvarlig for fejl medmindre der forligger skriftlig aftale herom.

Klageadgang:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@tavejle.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondata

Ved køb af varer hos gulvhaandvaerk.dk skal vi bruge følgende oplysninger om dig.

 1. Navn
 2. Adresse
 3. Telefonnummer
 4. Mailadresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Tømrer Alkærsig ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på gulvhaandvaerk.dk er Tømrer Alkærsig ApS.

Direktøren og de ansatte hos Tømrer Alkærsig ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til gulvhaandvaerk.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Tømrer Alkærsig ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Tømrer Alkærsig ApS via e-mail: info@gulvhaandvaerk.dk

Cookies

På gulvhaandvaerk.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på gulvhåndværk.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Log-statistikken anvendes kun med det formål, at optimere gulvhaandvaerk.dk.

Betaling

På gulvhaandvaerk.dk kan du betale på følgende måde:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • American Express
 • MobilePay
 • Anyday

Bankoverførelse (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Vi tager ikke kortgebyrer.

Alle betalingskortoplysninger du sender i forbindelse med et køb, er krypteret, så det kun er PBS der kan læse dem.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra gulvhaandvaerk.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Oplysninger om Gulvhåndværk.dk

Ejer: Søren Alkærsig

Adresse: Rugballevej 73

7100 Vejle

Telefon: 73707375

E-mail: info@gulvhaandvaerk.dk

Juridisk navn: Tømrer Alkærsig ApS

Cvr-nr. 34577455

Etableringsår 2012

Bank: Arbejdernes Landsbank

Reg. nr. 5398

Konto nr. 0000250700

Formularer

Standardfortrydelsesformular

Reklamationsformular
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.11.2023