Showroom Vejle

Showroom i vejle, besøg os og mærk kvaliteten

Med lidt over 300 forskellige gulve er vores gulv showroom helt sikker et besøg værd

I showroomet møder du tømrermester Søren Alkærsig som har brugt de sidste 15 år til at specialisere sig i gulve af træ. Med vores store kendskab til gulve og montering, er du sikker på at få en saglig og korrekt rådgivning. Udvalget i vores showroom er nøje udvalgt og der er helt sikkert et gulv til en hver bolig og smag.

Vi har et godt mangeårig samarbejde med vores tyske gulvfabrikker, det styrker os i at kunne tilbyde konkurencedygtig priser og sørger for at vi er med helt fremme med hensyn til montering og rådgivning om deres gulve. Vi handler direkte med gulvfabrikkerne og det er med til at spare fordyrende mellemled som kommer dig som kunde til gode.

De fleste af vores gulve er der en fabriksgarnti på 30 år, så det er gulve du vil få megen glæde af.

I showroomet finder du trægulve, sildebensparket, Modular ONE, designgulvet DISANO, laminatgulve, vinylgulve og det spændende Avatara Floor – kom endelig forbi og mærk kvaliteten.

Vi kommer gerne med gode tips og rådgivning om hvordan dit gulvprojekt gribes an. Hvis du heller ønsker vi kommer hjem til dig med prøverne kan dette også sagtens lade sig gøre.
Showroomet er ikke bemandet på fuld tid, så ring 70 40 08 16 eller send os en mail på info@tavejle.dk så finder vi et tidspunkt der passer dig.

Besøg vores showroom

Vil du se og mærke kvaliteten på vores gulve, samt få den rette rådgivning så dit gulvprojekt bliver en succes.

Besøg vores flotte showroom, med mere end 300 slags gulve udstillet.
Der er alt i trægulve, laminatgulve, akustik gulve, avatara gulve og vinylgulve, som vi bare brænder for at vise og fortælle om.

Adresse
Rugballevej 73 – 7100 Vejle.

Åbningstider
Da vi både foretager gulvmonteringer og tilbyder rådgivning/fremviser gulvprøver hos vores kunder har vi ikke faste åbningstider i showroomet.

Men vi er meget flexible, og kan næsten altid finde et tidspunkt der passer dig.
Så kontakt os vi holder åben (næsten) 24-7 alle ugens dage.

Har du set vores showroom ?

Brug for hjælp?

  • Professionel vejledning fra uddannede fagfolk
  • Vi hjælper dig hele vejen til dit gulv er lagt
  • Tysk kvalitet og dansk håndværk
  • Gulvlægning siden 1992